Hajde da zajedno izgradimo Vaš uspijeh.

Agencija za Web dizajn i Marketing

Jedinstvene i individualno kodirane veb stranice koje zadovoljavaju vaše specifične potrebe.

 • veb stranice visokih performansi
 • jedinstveni i prilagođeni dizajn
 • posebna ponuda za nove firme
coldwell banker
DJ Mr Collipark
Central Bank of Montenegro
hotel montenegro canj
Tamara Radjenovic Soprano
Vindobona
Vindobona
Vindobona
Butik Hotel Visi d Arte
Serbian Heritage Foundation PP Njegos
100 manira restaurant
INA petrol Montenegro

jedan korak ispred drugih

#1 Strategija brenda

Razumevanje vašeg brenda i ciljne publike je prvi korak u našem procesu veb dizajna. Sa tim znanjem možemo napraviti plan i preći na korak 2...

#2 Dizajn i izrada web stranice

...i dizajnirati veb stranicu koja će komunicirati sa vašim kupcima i predstavljati vaš brend na najbolji mogući način i nastaviti na korak 3...

#3 Google Ads & SM Marketing

... i izabrati najbolje kanale na kojima možete da doprete do publike i proširite reč o svojoj neverovatnoj kompaniji.

Prevazilaženje izazova veb dizajna i marketinga

U današnjem veoma konkurentnom digitalnom okruženju, preduzeća i pojedinci koji žele da uspostave snažno prisustvo na mreži često se suočavaju sa zastrašujućim izazovom.

Kompleksni svet veb dizajna i marketinga koji se stalno razvija zahteva sveobuhvatno razumevanje korisničkog iskustva, estetike, optimizacije pretraživača, kreiranja sadržaja i strateških promotivnih tehnika.

Uz naše smernice, možete sa sigurnošću da se krećete po složenosti digitalnog pejzaža, nadmašujući svoje konkurente i precizno dosežući svoju ciljnu publiku.

Prednosti partnerstva sa nama

Ekspertiza i specijalizacija

Pristup timu profesionalaca sa specijalizovanim veštinama i stručnošću u različitim aspektima onlajn marketinga. Štedi vam vreme i trud u istraživanju i primeni marketinga.

Ušteda vremena i resursa

Umesto da ulažete značajno vreme u učenje i izvršavanje marketinških aktivnosti, možete se usredsrediti na osnovne poslovne operacije dok se mi bavimo vašim digitalnim marketinškim naporima.

Sveže perspektive i inovacije

Donosimo svež set očiju. U toku smo sa najnovijim trendovima u industriji, novim tehnologijama i ponašanjima potrošača, što nam omogućava da primenimo inovativne pristupe i ideje.

Reference

Zašto mi

Jedinstven dizajn

Prilagođeno kodirane web stranice

SEO

Logo & grafički dizajn

Online prodavnice

Prilagođene funkcionalnosti

Premium podrška

Posvećen tim

Google reklame

Social Media Marketing

Kreiranje sadržaja

Planiranje vođeno podacima

Istaknite se od konkurencije s profesionalno izrađenom web stranicom i ciljanim marketinškim kampanjama.

FAQ

Najčešća pitanja o tome kako funkcioniše naše poslovanje i što možemo učiniti za vas.

Koje usluge vaša agencija nudi?

U Leovac Digital, nudimo sveobuhvatan raspon usluga web dizajna i marketinga prilagođenih vašim poslovnim ciljevima i poboljšanju vaše online prisutnosti. Naše usluge uključuju:

 • - Web Design and Development
 • - E-commerce Solutions
 • - Branding and Logo Design
 • - User Experience (UX) and User Interface (UI) Design
 • - Search Engine Optimization (SEO)
 • - Content Creation
 • - Social Media Marketing
 • - Pay-Per-Click (PPC) Advertising
 • - Analytics and Reporting
 • - Consulting and Educations
Možete li navesti primjere web stranica koje ste dizajnirali?

Apsolutno! U Leovac Digitalu neizmjerno smo ponosni na naš portfolio uspješnih projekata web dizajna i marketinških kampanja. Naš rad obuhvata različite industrije, pokazujući našu sposobnost stvaranja zadivljujućih i funkcionalnih web stranica uz isporuku marketinških strategija usmjerenih na rezultate. Evo nekoliko primjera:

 • - Hotel Montenegro

  Dizajnirali smo modernu web stranicu usmjerenu na korisnika za Hotel Montenegro, koja uključuje intuitivnu navigaciju, uvjerljive vizualne elemente i responzivan dizajn za poboljšanje korisničkog iskustva na svim uređajima.

 • - Square Realty

  Naš tim izradio je prilagođenu platformu za Square Realty koja ne samo da prikazuje njihovu ponudu elegantno, ali takođe integriše besprekorno pretraživanje nekretnina i integraciju sa spoljnim uslugama za automatski popis i ažuriranje nekretnina.

 • - Tamara Radjenovic - Soprano

  Za našu klijenticu, talentovani operski soprano Tamaru Rađenović, izradili smo zadivljujuću i impresivnu web stranicu koja prikazuje njezinu umjetnost, postignuća i nadolazeće nastupe. Naš je cilj bio uhvatiti eleganciju i strast njezinih izvedbi dok posjetiocima pružamo besprijekorno i privlačno korisničko iskustvo.

Koji je tipičan postupak za izradu web stranice?

Evo pregleda našeg uobičajenog procesa izrade web stranice:

 • Istraživanje i planiranje: Počinjemo s razumijevanjem vaših poslovnih ciljeva, ciljane publike i preferencija dizajna.
 • Dizajn i konceptualizacija: Naš dizajnerski tim prevodi vaše ideje u vizualne koncepte.
 • Razvoj sadržaja: Uvjerljiv i relevantan sadržaj je ključan. Radimo s vama na razvoju zanimljivog teksta, izvora slika i prikupljanja multimedijskih elemenata koji odjekuju kod vaše publike i efikasno prenose vašu poruku.
 • Razvoj i kodiranje: sa dovršenim dizajnom i sadržajem, naš razvojni tim oživljava vašu viziju koristeći najnovije web tehnologije. Osiguravamo da je web stranica responzivna, da se brzo učitava i da se pridržava web standarda za optimalne performanse.
 • Testiranje i osiguranje kvaliteta: rigorozno testiramo web stranicu na različitim uređajima, pregledačima i veličinama ekrana kako bismo osigurali besprekorno korisničko iskustvo.
 • Pokretanje i implementacija: Kada testiranje završi i kada ste zadovoljni konačnim proizvodom, pokrećemo vašu web stranicu. To uključuje postavljanje hostinga, konfigurisanje domena i osiguravanje svih tehničkih aspekata za uspješnu implementaciju.
 • Podrška nakon pokretanja: Naša predanost ne završava sa pokretanjem stranice. Nudimo posebne pakete za stalnu podršku, ažuriranja i održavanje kako bi vaša web stranica bila sigurna, ažurna i radila optimalno.
Kako funkcioniše plaćanje?

Naš cjenovnik osmišljen je da se prilagodi firmama svih veličina. Bilo da ste startup, mala firma ili veliko preduzeće, nudimo skalabilna rješenja koja se mogu prilagođavati kako vaše poslovanje raste i razvija se.

Opcije paketa: Nudimo niz unaprijed definisanih opcija paketa koji zadovoljavaju najčešće potrebe i budžete. Možete birati između naših unaprijed definisanih paketa ili raditi s nama na stvaranju prilagođenog paketa koji savršeno odgovara vašim ciljevima.

Besplatno savjetovanje: Za početak nudimo besplatno savjetovanje gdje možemo razgovarati o vašim potrebama, ciljevima i budžetu. Ovaj početni razgovor omogućuje nam da razumijemo vašu viziju i predložimo strategiju koja je u skladu s vašim resursima.

Raspored plaćanja: Shvatamo važnost finansijske fleksibilnosti i transparentnosti. Naša struktura plaćanja podijeljena je u dvije faze kako bi se osigurao pošten i upravljiv proces za obje strane:

1. Početna uplata (nakon potpisanog ugovora): Nakon postizanja dogovora i potpisivanja ugovora bit će potrebna početna uplata od 50% dogovorenog iznosa. Ovo plaćanje inicira projekt i omogućuje nam alociranje resursa, početak planiranja i početak procesa dizajna i razvoja.

2. Završno plaćanje (po završetku posla): Završno plaćanje dospijeva po uspješnom završetku projekta, prije nego što web stranica počne živjeti ili se pokrene marketinška kampanja. Ovo plaćanje odražava vrhunac naših napora, osiguravajući da svi dogovoreni rezultati budu ispunjeni na vaše zadovoljstvo.

Podijelivši plaćanje u dvije faze, cilj nam je pružiti vam dodatnu sigurnost da je vaša investicija učinkovito iskorištena i da imate priliku ocijeniti napredak i kvalitet našeg rada prije finalizacije projekta.

Slobodno se obratite ako imate pitanja ili želite dodatno razgovarati o rasporedu plaćanja. Ovdje smo kako bismo osigurali da vaše iskustvo s Leovac Digitalom bude glatko, transparentno i uspješno.

Kako funkcioniše održavanje i ažuriranje web stranice?

Stalna podrška: Nudimo razne planove održavanja prilagođene vašim potrebama, osiguravajući da vaša web stranica ostane ažurna, sigurna i optimizirana. Naš namjenski tim za podršku dostupan je za rješavanje svih nedoumica ili problema koji se mogu pojaviti.

Redovna ažuriranja: Kontinuirano pratimo trendove u industriji i tehnološki napredak kako bismo vašu web stranicu održavali aktuelnom. To uključuje ažuriranje koda kako bi se osigurala kompatibilnost i poboljšale performanse.

Ažuriranja sadržaja: Bilo da trebate dodati novi sadržaj, ažurirati postojeće informacije ili osvježiti vizualne elemente, tu smo da vam pomognemo. Naše usluge upravljanja sadržajem osiguravaju da vaša web stranica ostane relevantna i privlačna vašoj publici.

Sigurnosne mjere: Sigurnost web stranice shvatamo ozbiljno. Implementiramo sigurnosne protokole, redovite sigurnosne kopije i ažuriranja kako bismo zaštitili vašu stranicu od potencijalnih prijetnji i ranjivosti.

Optimizacija performansi: Redovno analiziramo ponašanje vaše web stranice i radimo potrebne optimizacije kako bismo poboljšali brzinu učitavanja, korisničko iskustvo i vidljivost u pretraživačima.

Tehnička podrška: Ako naiđete na bilo kakve tehničke probleme ili izazove, naš tim udaljen je samo jedan poziv ili e-mail. Pružamo brzu tehničku podršku kako bismo osigurali nesmetan rad vaše web stranice u svakom trenutku.

Transparentna komunikacija: Obavještavamo vas o svim ažuriranjima, promjenama ili aktivnostima održavanja putem redovite komunikacije. Naš transparentan pristup osigurava da ste uvijek svjesni statusa svoje web stranice.

Fleksibilni planovi: Naši planovi održavanja su fleksibilni i mogu se prilagoditi na temelju vaših specifičnih zahtjeva i budžeta. Bilo da trebate povremena ažuriranja ili sveobuhvatnu stalnu podršku, imamo plan koji odgovara vašim potrebama.

S kojim sistemima za upravljanje sadržajem (CMS) radite?

U Leovac Digitalu, inovacija i prilagodjavanje su srž naših usluga. Ponosni smo što nudimo jedinstvenu prednost: razvoj našeg prilagođenog sistema za upravljanje sadržajem (CMS). Ovo vlastito rješenje osmišljeno je kako bi vam omogućilo neuporedivu kontrolu, fleksibilnost i učinkovitost pri upravljanju sadržajem vaše web stranice.

Prilagođen vašim potrebama: Za razliku od standardnih CMS platformi, naš prilagođeni CMS posebno je prilagođen vašim zahtjevima. Blisko sarađujemo s vama kako bismo razumjeli vaše potrebe za upravljanjem sadržajem, korisničke postavke i poslovne ciljeve. To osigurava da se naš CMS besprijekorno uklapa u vaš tok rada i podržava vaše jedinstvene funkcije.

Intuitivan korisnički interfejs: Naš prilagođeni CMS može se pohvaliti intuitivnim interfejsom prilagođenim korisniku koji pojednostavljuje proces upravljanja sadržajem. Ne morate biti tehnički stručnjak za ažuriranje, izmjenu ili dodavanje sadržaja. Naš je sistem osmišljen kako bi te zadatke učinio lakšima, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je najvažnije – vaš posao.

leovac digital marketing agency
office@leovacdigital.com

Karpatské námestie 7770/10A

83106 Bratislava-Rača, Slovakia